bekräfta tidsbokningen

Var god och kontrollera att detta är den mottagningstid du vill boka. Fyll i dina uppgifter och bekräfta tidsbeställningen. I följande skede får du en bekräftelse på tiden du bokat och du kan skicka eller skriva ut till dig själv uppgifterna på den bokade tiden.

Anslutningen är SSL-krypterad.

Bokningsuppgifter

 • Allmänläkare
 • Onsdag 2021-12-01
 • 15:30 (30 min)
 • Eira läkarstation
  Skepparegatan 29
  00150 Helsingfors
 • Back Anna
  Eira Hälsoklubbarnas läkare, specialist i företagshälsovård

Mottagande specialist

Back Anna

Eira Hälsoklubbarnas läkare, specialist i företagshälsovård
Jag är specialist inom företagshälsovård och sedan min specialiseringsutbildning år 2001 har jag jobbat som chefläkare inom arbetshälsovården. Lika länge har jag gjort hälsogranskningar här på Eira läkarstation åt personer som flyttar permanent till Nordamerika. I början av år 2021 har jag börjat som Klubbläkare för Eira Hälsoklubbarnas medlemmar. Detta arbete finner jag väldigt givande.
 
Målet för Eira Hälsoklubbarna är att befrämja och upprätthålla alla medlemmars hälsa och välmående. Att förebygga hälsoproblem är förutom vettigt också förmånligare än att sköta om redan utbrutna sjukdomar. I synnerhet med åldern är det viktigt att förbli frisk så länge som möjligt eftersom många sjukdomar försvagar vår psykiska och  fysiska verksamhetsförmåga och påverkar således vår livskvalitet. Det är rätt vanligt att det inte går att känna igen första sjukdomstecken av våra s.k. folksjukdomar och dessa kommer fram först senare när sjukdomen har hunnit förorsaka permanenta och oåterkalleliga förändringar i vår hälsa. Därför är det en bra idé att även granska och vårda oss människor regelbundet för att kunna reagera i god tid med hälsobefrämjande levnadsvanor och eventuella ingrepp och medicineringar.
 
Med Eira Hälsoklubbarna vill jag tillsammans med våra sakkunniga Egenskötare hjälpa dig att upprätthålla din hälsa och undersöka samt behandla symptom och sjukdomar av varierande slag. En av de bästa fördelarna med våra Hälsoklubbar är att jag och Egenskötarna får en helhetsbild av din hälsa. Ifall vi inte kan hjälpa dig kan vi skicka dig vidare till någon annan av Eiras många hälsoexperter från specialläkare till fysioterapeuter.