bekräfta tidsbokningen

Var god och kontrollera att detta är den mottagningstid du vill boka. Fyll i dina uppgifter och bekräfta tidsbeställningen. I följande skede får du en bekräftelse på tiden du bokat och du kan skicka eller skriva ut till dig själv uppgifterna på den bokade tiden.

Anslutningen är SSL-krypterad.

 

Bokningsuppgifter

 • Fysioterapeut
 • Torsdag 2020-08-06
 • 10:00 (1 h 0 min)
 • Eira läkarstation
  Skepparegatan 29 / Fabriksgatan 28
  00150 Helsingfors
 • Saukkola Riikka
  Fysioterapeut

Mottagande specialist

Saukkola Riikka

Fysioterapeut
Jag har jobbat som fysioterapeut på Eira sjukhus sedan 2010, med att behandla problem (från topp till tå) i stöd- och rörelseorganen. Förutom utbildad fysioterapeut är jag också magister i hälsovetenskap (HvM) från Jyväskylä universitet. Mitt huvudämne var idrottsmedicin, så min kunskap inom behandling och förebyggande olika sjukdomar genom fysisk aktivitet är mycket god. 

Som fysioterapeut är jag empatisk och tålmodig. För mig är det viktigt att fysioterapin grundar sig på kundens egna mål och förväntningar. För att uppnå målen använder jag mig i min fysioterapi av olika manuella tekniker, tejpningar och terapeutisk träning. Jag strävar också efter att motivera till en aktiv och självständig träning.  

Min specialiseringsområde är fysioterapi för nedre extremiteten och jag gör också skoinlägg. Jag är ändå intresserad av människan som helhet och behandlar, förutom problem i nedre extremiteten, också andra problem i stöd- och rörelseorganen. Ofta kan smärtan och orsaken till smärtan finnas på en helt olika delar av kroppen. På min mottagning söker vi tillsammans upp lösningar för att främja ditt välbefinnande.