Vahvista varaus

Ole hyvä ja tarkista, että tämä on haluamasi vastaanottoaika.
Täytä tietosi ja vahvista ajanvaraus. Saat vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Yhteys on SSL-salattu.

 

Varauksen tiedot

 • Plastiikkakirurgi
 • Maanantai 3.10.2022
 • 9.00 (1 h 0 min)
 • Eiran lääkäriasema
  Laivurinkatu 29
  00150 Helsinki
 • Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Reetta Tuominen Eiran sairaalassa, erityisosaaminen vatsalihasten erkauman korjaus ja vatsan peitteiden korjausleikkaus, etenkin raskauden jälkeiset.
  Tuominen Reetta
  Plastiikkakirurgi

Vastaanottava asiantuntija

Tuominen Reetta

Plastiikkakirurgi
Olen Helsingin yliopistosta valmistunut lääkäri ja plastiikkakirurgi. Työskentelen päätoimisesti plastiikkakirurgian erikoislääkärinä Helsingin Yliopistollisen sairaalan Plastiikkakirurgian yksikössä, missä hoidan monipuolisesti plastiikkakirurgisia potilaita. HUS:ssa kuulun lantiotiimiin. Olen erityisen perehtynyt raskauden jälkeisiin vatsanpeiteongelmiin. Valmistelen väitöskirjaa suorien vatsalihasten erkaumasta (rectus diastaasi) ja työn on tarkoitus valmistua 2023. Olen perehtynyt tilan variaatioihin ja leikkausmenetelmiin. Olen ilokseni saanut koulutuksen leikkaustekniikkaan abdominoplastian huippuunsa hioneelta Hilkka Peltoniemeltä.  Minulle on merkityksellistä päästä osallistumaan naisten terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseen. Teen mielelläni myös esteettistä vartalon muovauskirurgiaa, rasvaimuja sekä rintojen ryhdistyksiä, muovauksia, pienennyksiä ja rasvansiirtoja.
Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Reetta Tuominen Eiran sairaalassa, erityisosaaminen vatsalihasten erkauman korjaus ja vatsan peitteiden korjausleikkaus, etenkin raskauden jälkeiset.