Vahvista varaus

Ole hyvä ja tarkista, että tämä on haluamasi vastaanottoaika.
Täytä tietosi ja vahvista ajanvaraus. Saat vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Yhteys on SSL-salattu.

 

Varauksen tiedot

 • Yleislääkäri
 • Maanantai 10.10.2022
 • 9.00 (30 min)
 • Eiran lääkäriasema
  Laivurinkatu 29
  00150 Helsinki
 • Geriatri ja yleislääkäri Otto Lindberg Eiran sairaalassa, erityisosaaminen terveydentilan ja lääkehoidon arvio, muistisairaudet, osteoporoosi, viisumitarkastukset.
  Lindberg Otto
  Geriatrian erikoislääkäri, yleislääkäri

Vastaanottava asiantuntija

Lindberg Otto

Geriatrian erikoislääkäri, yleislääkäri
Geriatrina olen erikoistunut ikääntymiseen liittyvien terveyden ja toimintakyvyn ongelmien kokonaisvaltaiseen arviointiin ja hoitoon. Minulla on osaamista sisätautien, psykiatrian ja neurologian erikoisaloilta.  Siirryin Eiraan päätoimiseksi yksityislääkäriksi Hyksin yleissisätautien vastaavan ylilääkärin tehtävistä, jotta pystyisin paremmin ylläpitämään pitkäaikaisia potilassuhteita minkä koen eduksi sekä potilaalle että lääkärille. 

Toimintaani kuuluu toimintakyvyn heikkenemisen vaaratekijöiden kartoitus, sairauksien diagnostiikka, ennaltaehkäisevän toiminnan suunnittelu ja ohjaaminen sekä sairauksien hoito. Keskeisiä osaamisalueitani ovat sydän- ja verisuonisairaudet, ruoansulatuksen häiriöt ja suoliston sairaudet, diabetes, kilpirauhassairaudet, muistisairaudet,  pidätyskyvyn ongelmat sekä tasapainon ja liikuntakyvyn häiriöt mukaan lukien Parkinsonin tauti.  

Pyrin uusien potilaiden lääkehoidon kokonaisvaltaiseen arviointiin mukaan lukien lääkkeettömien hoitokeinojen mahdollisuuksien kartoittaminen ja hyödyntäminen. 

Hoidan potilaita niin vastaanotolla kuin vuodeosastollakin. Eira tarjoaa pääkaupunkiseudulla, ainoana yksityisenä sairaalana, mahdollisuuden vuodeosastohoitoon 24/7 mikä geriatristen potilaiden arvioinnin ja kuntoutuksen kannalta on olennaista. Kunkin potilaan kanssa luodaan suunnitelma hänen hoitonsa tavoitteista ja sen aikataulusta. 

Myös hyväkuntoisten henkilöiden terveydentilan arviointi ja säännöllinen seuranta kuuluu repertuaariini. Lisäksi olen Yhdysvaltojen ja Kanadan maahanmuuttoviranomaisten hyväksymä viisumiterveystarkastusten tekijä.
 
Geriatri ja yleislääkäri Otto Lindberg Eiran sairaalassa, erityisosaaminen terveydentilan ja lääkehoidon arvio, muistisairaudet, osteoporoosi, viisumitarkastukset.