Vahvista varaus

Ole hyvä ja tarkista, että tämä on haluamasi vastaanottoaika.
Täytä tietosi ja vahvista ajanvaraus. Saat vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Yhteys on SSL-salattu.

 

Varauksen tiedot

 • Osteopatia
 • Keskiviikko 12.10.2022
 • 12.30 (30 min)
 • Eiran lääkäriasema
  Laivurinkatu 29
  00150 Helsinki
 • Osteopaatti Juho Otranen Eiran sairaalassa, erityisosaaminen nikama- ja nivelkäsittelyt, triggerpiste- ja fascia eli lihaskalvokäsittely, urheiluvammojen kuntotus.
  Otranen Juho
  Osteopaatti

Vastaanottava asiantuntija

Otranen Juho

Osteopaatti

Tarvitsetko apua akuuttiin tai pitkittyneeseen selkäkipuun, tai muuhun tuki- ja liikuntaelinongelmaan? Minulla on työkalut tutkia, diagnostisoida, hoitaa ja kuntouttaa sinut kivuttomampaan elämään ja liikkuvampaan arkeen.

Tervetuloa terveeksi!

Olen suorittanut osteopaatin tutkintoni Helsingin ammattikorkeakoulussa. Valmistumisen jälkeen 2004 olen pitänyt vastaanottoa yksityisillä lääkäriasemilla mm. Seinäjoella, Hämeenlinnassa ja Tampereella.

Osteopaattina olen erikoistunut tutkimaan, hoitamaan ja ennaltaehkäisemään tuki- ja liikuntaelinvaivoja sekä niistä aiheutuvia häiriöitä. Alaselkäkipu, niskahartiakipu, päänsärky, huimaus, ääreisnivelten vaivat, iskias ja erilaiset lihasjännitystilat ovat yleisimpiä syitä hakeutua vastaanotolleni. Pyrin palauttamaan kuntoutujan toimintakyvyn erilaisilla manipulaatio- ja pehmytkudostekniikoilla. Annan hoidettavalle usein myös ravinto-, liikunta- ja venytysohjeita.

Lähestymistapani potilaan oireiluun on aina kokonaisvaltainen. Pääasia on selvittää mistä vaiva johtuu. Ongelma kuten kipu, voi olla vaikkapa polvessa mutta vika esimerkiksi jalkaterissä, lantiossa tai selässä. Kun vaivan lähde löytyy ja hoidetaan, kipu häviää. Ihmisellä on yksi selkäranka mutta kaksi puoliskoa. Meidän on vaikea pysyä symmetrisinä. Mielestäni “toiminnallinen symmetria” olisikin vahvin perusta välttää monenlaiset tuki- ja liikuntaelinvaivat.

Suorittamani hoitotoimenpiteet ovat tutkittuja ja turvallisia, ja vastaanotolleni voi hakeutua myös ilman lähetettä.

Osteopaatti Juho Otranen Eiran sairaalassa, erityisosaaminen nikama- ja nivelkäsittelyt, triggerpiste- ja fascia eli lihaskalvokäsittely, urheiluvammojen kuntotus.