Vahvista varaus

Ole hyvä ja tarkista, että tämä on haluamasi vastaanottoaika.
Täytä tietosi ja vahvista ajanvaraus. Saat vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Yhteys on SSL-salattu.

 

Varauksen tiedot

 • Kiinalainen lääketiede - akupunktio
 • Tiistai 4.10.2022
 • 10.00 (1 h 30 min)
 • Eiran lääkäriasema
  Laivurinkatu 29
  00150 Helsinki
 • Akupunktion ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntija Sari Tjurin-Zeiger Eiran sairaalassa hoitaa naistenterveyteen ja hyvinvointiin liittyviä oireita.
  Tjurin-Zeiger Sari
  Akupunktion ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntija

Vastaanottava asiantuntija

Tjurin-Zeiger Sari

Akupunktion ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntija
Olen akupunktion ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntija. Valmistuin vuonna 2013 hyvämaineisesta International College of Traditional Chinese Medicine -oppilaitoksesta, Vancouverissa, Kanadassa. 2015 suoritin Saksassa Naturopaatin pätevyyden. 2018 lähtien olen suorittanut tutkimusmaisterin tutkintoa naisten terveyteen ja integroituun lääketieteeseen perehtyen.

Turvallinen, potilaskeskeinen ja kokonaisvaltainen terveydenhuolto on työssäni tärkeää. Suosin integroitua terveydenhuollon mallia, jossa tarpeen mukaan teen yhteystyötä sairaanhoitajien, lääkärien, terapeuttien ja kätilöiden kanssa. Työssäni integroin tieteellisen tiedon ja tutkimuksen niin länsimaisesta kuin myös kiinalaisesta lääketieteestä.

Hoidan vastaanotollani naistenterveyteen ja hyvinvointiin liittyviä oireita, raskausajan oireita ja synnytykseen valmentautumista sekä teen hedelmällisyyteen liittyviä tukihoitoja. Hoidan myös yleiseen terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä oireita kuten esim. stressin hallinta, päänsärky ja migreeni sekä masennus ja ahdistus sekä monet kiputilat.
Akupunktion ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntija Sari Tjurin-Zeiger Eiran sairaalassa hoitaa naistenterveyteen ja hyvinvointiin liittyviä oireita.