Vahvista varaus

Ole hyvä ja tarkista, että tämä on haluamasi vastaanottoaika.
Täytä tietosi ja vahvista ajanvaraus. Saat vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Yhteys on SSL-salattu.

 

Varauksen tiedot

 • Psykoterapeutti
 • Torstai 6.10.2022
 • 13.00 (1 h 0 min)
 • Eiran lääkäriasema
  Laivurinkatu 29
  00150 Helsinki
 • Psykologi ja psykoterapeutti Saana Hirvas Eiran sairaalassa, erityisosaaminen perhe- ja pariterapia.
  Hirvas Saana
  Psykologi, psykoterapeutti, perhepsykoterapeutti

Vastaanottava asiantuntija

Hirvas Saana

Psykologi, psykoterapeutti, perhepsykoterapeutti

Psykologin ja psykoterapeutin vastaanotolle voit tulla omaan hyvinvointiin, ihmissuhteisiin, äkillisiin kriiseihin, sairastumiseen tai kuormittavaan elämäntilanteeseen liittyvissä kysymyksissä. Luottamuksellisissa keskusteluissa pyritään yhdessä löytämään ratkaisuja elämäntilanteesi helpottamiseksi.

Perhepsykoterapeutti on erikoistunut perheenjäsenten välisten vuorovaikutussuhteiden selvittelyyn. Perheterapissa on tarkoituksena yhdessä miettiä toimivampia vuorovaikutuksen ja käyttäytymisen malleja, jotta kaikilla perheenjäsenillä olisi helpompi olla. Ensimmäiselle tapaamiselle voi tulla yksin, puolison, lasten tai koko perheen kanssa. Jatkossa käyntikertoja voidaan toteuttaa eri kokoonpanoin.

Vakauttavassa perheterapiassa opitaan arjen hallintaa hyödyntäen ihmisissä jo olemassa olevia voimavaroja. Terapiaan tullaan usein perheen tai lähipiirin kohdattua vakautta järkyttävän tapahtuman. Syynä voi olla myös pitkäaikaisempi asioiden ajautuminen hankalaan suuntaan.

Tapaamiset eri kokoonpanoilla auttavat avaamaan perheen vuorovaikutussuhteita ja sitä kautta helpottavat voimavarojen ja uusien toimintatapojen löytymistä.

Psykologi ja psykoterapeutti Saana Hirvas Eiran sairaalassa, erityisosaaminen perhe- ja pariterapia.