Vahvista varaus

Ole hyvä ja tarkista, että tämä on haluamasi vastaanottoaika.
Täytä tietosi ja vahvista ajanvaraus. Saat vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Yhteys on SSL-salattu.

 

Varauksen tiedot

 • Plastiikkakirurgi
 • Tiistai 11.10.2022
 • 13.00 (30 min)
 • Eiran lääkäriasema
  Laivurinkatu 29
  00150 Helsinki
 • Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Juho Salo Eiran sairaalassa, erityisosaaminen ihosyöpäleikkaukset, kasvojen, silmäluomien, rintojen ja vatsanpeitteiden korjausleikkaukset sekä rasvaimut.
  Salo Juho
  Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Vastaanottava asiantuntija

Salo Juho

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Toimin päätoimisesti plastiikkakirurgian erikoislääkärinä Helsingin yliopistollisen (HUS) sairaalan plastiikkakirurgian yksikössä. Hoidan laaja-alaisesti plastiikkakirurgisia potilaita, tehden mm. ihosyöpä- ja rintaleikkauksia, pehmytkudoskasvainleikkauksia sekä laihtumisen jälkeisiä korjausleikkauksia. Toimin lisäksi sarkoomasyöpäkirurgina ja luuinfektioryhmän kirurgina.

Yksityisvastaanottoa pidän Helsingissä Eiran sairaalassa, jossa hoidan ja leikkaan plastiikkakirurgisia potilaita. Haluan edistää potilaideni terveyttä ja hyvinvointia sekä parantaa elämänlaatua korjaavilla ja esteettisillä toimenpiteillä. Huomioithan, etten tee botuliini-injektiohoitoja.

Minulla on vuosien ja tuhansien leikkausten kokemus. Kaikki tekemäni toimenpiteet perustuvat turvallisiin ja tutkittuihin kirurgisiin menetelmiin. Annan aina mahdollisimman objektiivisen näkemyksen toimenpiteestä ja kerron realistisesti, mitä sillä voidaan saavuttaa.

Osallistun aktiivisesti lääketieteellisten julkaisujen kirjoittamiseen ja olen väitellyt lääketieteen tohtoriksi aiheesta ”rintakehän seinämän poisto- ja korjausleikkaukset”. Olen pitänyt lukuisia tieteellisiä esityksiä alan kokouksissa, kongresseissa ja seminaareissa. Olen myös säännöllisesti mukana alan koulutustapahtumissa tiedekunnan jäsenenä ja eri koulutuksien järjestäjänä.

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Juho Salo Eiran sairaalassa, erityisosaaminen ihosyöpäleikkaukset, kasvojen, silmäluomien, rintojen ja vatsanpeitteiden korjausleikkaukset sekä rasvaimut.