Vahvista varaus

Ole hyvä ja tarkista, että tämä on haluamasi vastaanottoaika.
Täytä tietosi ja vahvista ajanvaraus. Saat vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Yhteys on SSL-salattu.

 

Varauksen tiedot

 • Vyöhyketerapia
 • Tiistai 9.8.2022
 • 13.00 (1 h 30 min)
 • Eiran lääkäriasema
  Laivurinkatu 29
  00150 Helsinki
 • Vyöhyketerapeutti Catharina de Poncins Eiran sairaalassa on Eira Hyvinvointiklinikan asiantuntija.
  Poncins Catharina de
  Vyöhyketerapeutti

Vastaanottava asiantuntija

Poncins Catharina de

Vyöhyketerapeutti

Vyöhyketerapia sopii kaiken ikäisille. Hoitoon voi myös tulla ilman erityistä oiretta hoitamaan itseään ja kokemaan miellyttävä, rentouttava hetki.

Määritellään nykyinen terveydentila yhdessä ja aloitetaan sen jälkeen lämpimällä, eteerisiä öljyjä sisältävällä jalkakylvyllä. Hoito tapahtuu maaten peiteltynä hoitopöydällä, eikä ole tavatonta, että nukahtaa hetkeksi. Tervetuloa kokeilemaan tätä pehmeää ja parantavaa tekniikkaa!

Valmistuin vyöhyketerapeutiksi vuonna 2016 Institut Français de Réflexologiesta. Koulutukseni fokuksessa oli kolme jalkaterapiaa, eli eteläafrikkalainen, kiinalainen ja länsimaalainen perinteinen vyöhyketerapia, sekä Dien Chan kasvovyöhyketerapia.

Olen työskennellyt vanhainkodeissa potilaiden kanssa, jotka sairastavat Alzheimerin tautia, Parkinsonin tautia, ahdistusta ja huonoa verenkiertoa.

Vastaanotollani olen säännöllisesti ottanut vastaan potilaita monenlaisilla ongelmilla. Viimeisten kolmen vuoden aikana olen työskennellyt syöpäsäätiölle Ranskassa ja vastaanottanut sytostaattihoitoa saavia potilaita.

Vyöhyketerapia eli refleksologia, on ikivanha hierontatekniikka. Se perustuu siihen, että keho elimineen ja toimintoineen heijastuu pienoismallina jalkapohjiin, kämmeniin, kasvoihin ja korviin. Painamalla ja hieromalla näitä vyöhykkeitä ja pisteitä voidaan vapauttaa energiaa, joka on juuttunut energiavirran epätasapainon vuoksi kehon elimiin. Tämä pehmeä tekniikka on miellyttävä, parantava ja lievittää oireita ja kipuja. Lisäksi hierontatekniikka parantaa lymfa- ja verenkiertoa ja näin vapauttaa kehoa kuona-aineista. Tämä vuorollaan parantaa kehon puolustusmekanismin vahvistamista. Terapialla on holistinen ihmiskuva ja vaikuttaa sekä ennaltaehkäisevästi että hyvinvoinnin lähteenä hermojen rentoutuksen ja puhdistuksen kautta.

Vyöhyketerapia on lääketieteitä täydentävä hoito. Terapia parantaa ja nopeuttaa kehon palautumista sairauden tai leikkauksen jälkeen.

Vyöhyketerapiaa ei suositella veritulppapotilaille, raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana eikä riskiraskauksissa.

Vyöhyketerapeutti Catharina de Poncins Eiran sairaalassa on Eira Hyvinvointiklinikan asiantuntija.