Vahvista varaus

Ole hyvä ja tarkista, että tämä on haluamasi vastaanottoaika.
Täytä tietosi ja vahvista ajanvaraus. Saat vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Yhteys on SSL-salattu.

 

Varauksen tiedot

 • Plastiikkakirurginen sairaanhoitaja
 • Perjantai 14.10.2022
 • 10.00 (30 min)
 • Eiran lääkäriasema
  Laivurinkatu 29
  00150 Helsinki
 • Plastiikkakirurginen sairaanhoitaja Taina Larsson Eiran sairaalassa, erityisosaaminen esteettiset hoidot mm. Dermapen-, NANNIC- ja ZO Skin -hoidot.
  Larsson Taina
  Plastiikkakirurginen sairaanhoitaja, kosmetologi

Vastaanottava asiantuntija

Larsson Taina

Plastiikkakirurginen sairaanhoitaja, kosmetologi

Olen valmistunut sairaanhoitajaksi Helsingfors svenska sjukvårdsinstitutista. Kiinnostukseni esteettisiin hoitoihin kasvoi vuosien varrella, joten opiskelin sairaanhoitajan työni ohessa Cidesco-kosmetologiksi ja perustin oman kauneushoitolan. Olen osallistunut Euroopassa oleviin esteettisten hoitojen kongresseihin ja work shoppeihin. Osallistun säännöllisesti alaani liittyviin koulutuksiin.

Eiran sairaalassa palveluitani ovat ihonhoidon konsultaatiot, ZO Skin Health kasvohoidot ja tuotekonsultaatio, Dermapen-neulaukset, mekaaniset ihonpuhdistukset, lymfaattinen kasvohieronta ennen ja jälkeen leikkausten, ihoa kosteuttavat injektiohoidot ja vartalon muokkaushoito Ultrashape. Vastaanotolleni voit tulla myös maksutta keskustelemaan plastiikkakirurgian tarjoamista mahdollisuuksista tai kyselemään vaihtoehdoista kauniimman ihon saavuttamiseksi.

Plastiikkakirurginen sairaanhoitaja Taina Larsson Eiran sairaalassa, erityisosaaminen esteettiset hoidot mm. Dermapen-, NANNIC- ja ZO Skin -hoidot.