Vahvista varaus

Ole hyvä ja tarkista, että tämä on haluamasi vastaanottoaika.
Täytä tietosi ja vahvista ajanvaraus. Saat vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Yhteys on SSL-salattu.

 

Varauksen tiedot

 • Plastiikkakirurgi
 • Keskiviikko 17.8.2022
 • 13.00 (30 min)
 • Eiran lääkäriasema
  Laivurinkatu 29
  00150 Helsinki
 • Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Pentscho Popov Eiran sairaalassa, erityisosaaminen kasvojen, silmäluomien, korvien, rintojen ja vatsanpeitteiden korjausleikkaukset sekä rasvaimut.
  Popov Pentscho
  Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri

Vastaanottava asiantuntija

Popov Pentscho

Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri
Olen erikoistunut esteettiseen plastiikkakirurgiaan ja teen sitä yli kymmenen vuoden kokemuksella. Erityisosaamisalueeni ovat rintojen, vartalon, silmäluomien ja kasvojen esteettinen plastiikkakirurgia. Hoidan esteettisen kirurgian lisäksi paljon ihosyöpäpotilaita sekä massiivisen painonpudotuksen jälkeisiä iho-ongelmia. Kasvainten poistojen jälkeiset esteettiset ongelmat, arpikorjaukset, luomenpoistot, täyteainehoidot, botuliinitoksiini, lasertoimenpiteet – kaikki kuuluvat päivittäiseen työhöni.

Teen esteettistä plastiikkakirurgiaa laaja-alaisesti ja päätoimisesti. Lääkäriksi, kirurgian erikoislääkäriksi, plastiikkakirurgian erikoislääkäriksi ja lääketieteen tohtoriksi olen valmistunut Helsingin Yliopistosta. Tohtorinväitöskirjani käsitteli pehmytkudossyöpien plastiikkakirurgista hoitoa. Plastiikkakirurgiksi valmistumisen jälkeen lähdin hakemaan koulutusta esteettiseen plastiikkakirurgiaan Brasiliasta, esteettisen plastiikkakirurgian syntymaasta. Rio de Janeirossa minulla oli kunnia olla legendaarisen professori Ivo Pitanguyn oppilaana.

Nimestäni kysellään luonnollisesti usein. Se periytyy isältäni, joka myös oli kirurgi, kotoisin Bulgariasta. Olen itse suomalainen, suomenkielinen - syntynyt, asunut ja opiskellut täällä.

Hoidan aina henkilökohtaisesti leikkaussuunnittelun, leikkaukset ja jälkitarkastukset. Käytän laaja-alaisesti turvallisia ja tehokkaiksi todettuja menetelmiä. Tinkimätön tarkkuus, esteettinen näkemys ja potilaasta huolehtiminen ovat työni ”peruskiviä”. Tyytyväinen asiakas on minulle kunnia-asia!

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Pentscho Popov Eiran sairaalassa, erityisosaaminen kasvojen, silmäluomien, korvien, rintojen ja vatsanpeitteiden korjausleikkaukset sekä rasvaimut.