Vahvista varaus

Ole hyvä ja tarkista, että tämä on haluamasi vastaanottoaika.
Täytä tietosi ja vahvista ajanvaraus. Saat vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Yhteys on SSL-salattu.

 

Varauksen tiedot

 • Silmätaudit
 • Torstai 10.10.2019
 • 13.00 (30 min)
 • Eiran lääkäriasema
  Laivurinkatu 29 / Tehtaankatu 28
  00150 Helsinki
 • Oksman Petri
  Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi

Vastaanottava asiantuntija

Oksman Petri

Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi

Sain silmätautien erikoislääkärin pätevyyden vuonna 1995. Olen toiminut silmäkirurgina yli 20 vuotta ja tehnyt kymmeniä tuhansia leikkauksia eri menetelmillä ja minulla on kokemus lähes kaikista taittovirhekorjausmuodoista.

Eiran Sairaalassa olen työskennellyt vuodesta 1998 laseryksikön perustamisen yhteydestä alkaen.
Aloitin laserleikkaukset uudella SMILE-lasermenetelmällä Suomessa vuonna 2011 ja olenkin pitkän leikkausurani ansiosta yksi Euroopan kokeneimpia SMILE-kirurgeja.

Harmaakaihileikkauksia teen Eiran sairaalassa yksityisesti. Kaihileikkauksen kunnalliseen hoitoon sisältyy vain yksitehoinen linssivaihtoehto. Yksityinen puoli mahdollistaa yksilöllisten linssivaihtoehtojen tarjoamisen perustuen huolelliseen näön ja silmän rakenteen tutkimiseen.
Linssivaihtoehdot valitaan sen perusteella, haluatko nähdä ilman laseja lähelle vai kauas, tarvitsetko hajataittoa korjaavaa  linssiä, haluatko laadukkaat syväterävät linssit vai onko tavoitteenasi olla kokonaan ilman silmälaseja ikänäköleikkauksen avulla. Vaihtoehtoja on monia ja vastaanottokäynnin yhteydessä valitsemme yhdessä sinulle sopivan parhaan vaihtoehdon. 
Moniteholinssejä on mahdollista laittaa myös vuosia sitten yksiteholinsseillä leikatuille kaihipotilaille, jotka tarvitsevat lukulaseja. 

Harmaakaihileikkaus tehdään vain kerran elämässä, leikkaus parhailla mahdollisilla, juuri sinulle sopivilla linssivaihtoehdoilla, on satsaus loppuelämäksi. Näkösi on tärkeä!

Omaan perusteellisen kokemuksen silmäkirurgiasta, mutta pitkästä urastani huolimatta jokainen potilas on minulle aina yksilö, ihminen joka tulee leikkaukseen ensimmäistä kertaa. Rohkenen väittää, että hoidossani olet turvallisissa käsissä. 

Nähdään!