Vahvista varaus

Ole hyvä ja tarkista, että tämä on haluamasi vastaanottoaika.
Täytä tietosi ja vahvista ajanvaraus. Saat vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Yhteys on SSL-salattu.

 

Varauksen tiedot

 • Suonikohjukirurgia, verisuonikirurgia
 • Maanantai 3.10.2022
 • 16.00 (30 min)
 • Eiran lääkäriasema
  Laivurinkatu 29
  00150 Helsinki
 • Verisuonikirurgi Anders Albäck Eiran sairaalassa, erityisosaaminen suonikohjujen, valtimosairauksien ja laskimosairauksien hoito.
  Albäck Anders
  Kirurgian ja verisuonikirurgian erikoislääkäri

Vastaanottava asiantuntija

Albäck Anders

Kirurgian ja verisuonikirurgian erikoislääkäri

Minulla on yli 20 vuoden kokemus verisuonikirurgin erikoislääkärin työstä, niin julkisen kun yksityisen terveydenhuollon parissa. Aloitin aikoinaan ensimmäisten joukossa Suomessa suonikohjukirurgian esitutkimukset ultraäänilaitteen avulla yksityispuolella Eiran sairaalassa. On ollut hienoa nähdä oman työn ja tutkimusten kautta sekä kirurgisten taitojen opettajana, kuinka suonikohjukirurgia on ultraäänitaitojen myötä kehittynyt.

Suonikohjutoimenpiteet ovat nykyään kevyitä, ultraääniohjattuja suonensisäisiä hoitoja, josta potilas toipuu todella nopeasti. Suonikohjutaudin hoito kuuluukin, muun verisuonikirurgian ohella, erityisosaamiseeni ja minulla on kokemusta kaikista käytettävissä olevista hoitomenetelmistä. Kokemukseni kattaa laajasti myös valtimosairauksien tutkimukset ja hoidot. Kansainvälisten kokousten ja suhdeverkoston avulla seuraan tiivisti tutkimustulosten ja hoitomenetelmien kehitystä.

Verisuonikirurgi Anders Albäck Eiran sairaalassa, erityisosaaminen suonikohjujen, valtimosairauksien ja laskimosairauksien hoito.