Vahvista varaus

Ole hyvä ja tarkista, että tämä on haluamasi vastaanottoaika.
Täytä tietosi ja vahvista ajanvaraus. Saat vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Ethän tule flunssa- tai koronaoireisena vastaanotolle.

Yhteys on SSL-salattu.

 

Varauksen tiedot

 • Fysioterapeutti
 • Torstai 28.1.2021
 • 13.30 (1 h 0 min)
 • Eiran lääkäriasema
  Laivurinkatu 29
  00150 Helsinki
 • Saukkola Riikka
  Fysioterapeutti, TtM

Vastaanottava asiantuntija

Saukkola Riikka

Fysioterapeutti, TtM
Olen työskennellyt fysioterapeuttina Eiran sairaalassa vuodesta 2010 hoitaen laaja-alaisesti tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia. Erikoisosaamisiani ovat alaraaja- ja jalkateräfysioterapia, ja muita erityisiä vahvuuksiani ovat niska- ja alaselkäongelmat sekä olkapäävaivat. Ongelmakohtasi voi olla esimerkiksi jalkaterä, nilkka, polvi, lonkka, selkä, niska- ja hartiaseutu tai olkapää. Voit tulla vastaanotolleni esimerkiksi akuutin kivun yllättäessä, pitkäaikaisen vaivan hoitoon, leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen tai vaikka vain kohentamaan kuntoasi.

 

Fysioterapeuttina minulle on tärkeää ajan hermolla pysyminen ja jatkuva itsensä kehittäminen. Kouluttaudun säännöllisesti ja pyrin huomioimaan terapian toteutuksessa viimeisimmät tutkittuun tietoon perustuvat ohjeistukset. Tärkeintä minulle kuitenkin on, että fysioterapia perustuu asiakkaan omiin tavoitteisiin ja toiveisiin.

Tavoitteiden saavuttamiseksi hyödynnän fysioterapiassani muun muassa erilaisia manuaalisen fysioterapian tekniikoita, kuten nivelmobilisointeja ja pehmytkudoskäsittelyä, shockwave- paineaaltohoitoa, terapeuttista harjoittelua ja teippauksia. Lisäksi teen alaraaja-analyyseja, videoituja juoksu- ja kävelyanalyyseja, tukipohjallisia ja yksilöllistä liikunnanohjausta (personal training). Fysioterapeutin koulutuksen lisäksi olen valmistunut terveystieteiden maisteriksi (TtM) Jyväskylän yliopistosta. Pääaineeni oli liikuntalääketiede, joten minulla on vahva tietämys liikunnan vaikutuksista erilaisten sairauksien hoidossa ja ennaltaehkäisyssä. Lisäksi minulla on ammatillisen opettajan pätevyys (AmO).

Etsitään yhdessä vastaanotollani ratkaisuja sinun hyvinvointisi edistämiseksi.
Järjestän myös koulutuksia sekä pienryhmäliikuntaa ja vastaan mielelläni lisäkysymyksiin: riikka.saukkola@eiransairaala.fi